Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor så vil du bli kontaktet så snart som mulig.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

ASP og Skytjenester

Det er enkelt å være kunde hos Så Lett Data. Vi leverer skytjenester direkte fra oss, slik at de oppleves som lokale. Vi setter opp tjenestene og sørger for at alt virker. Vi er bare et tastetrykk unna om du skulle trenge hjelp. Tjenestene faktureres på ordinær måte. Slik slipper du å forholde deg til kredittkort, uthenting av kvitteringer og engelsktalende support
Vi leverer skytjenester som Office 365 (Microsoft Teams/Sharepoint/OneDrive/Exchange e-post) og Dropbox.

Se under for mer informasjon.

Alle våre skytjenester inkluderer den samme supportavtalen som inneholder blant annet:

  • Telefonsupport for bruk og oppsett
  • Oppretting/oppfølging av leverandør ved feil på tjenesten
  • Gratis endring/tilsending av nytt passord
  • Ordinær faktura tilsendt på e-post (ingen kredittkort nødvendig)
  • Justering/lisenshåndtering av endringer på brukere/tjenester

Vi gjør prosessessen med å komme i gang med skytjenester enkel, og hjelper til så all historikk kommer med.

 

Office 365

Office 365 inkluderer forskjellige pakker i forhold til hva kunden har behov for. Vi bistår med valg av riktig lisens.

OneDrive/Sharepoint er Microsoft sitt alternativ til Dropbox. Det er inkludert i mange av pakkene i Office 365 og kan på den måten være et prisgunstig alternativ. Dataene lagres i EU/EØS med god kryptering på datasenteret. Den tilbyr bedre samhandling enn Dropbox da flere kan arbeide i samme fil samtidig (Word, Excel og PowerPoint).

Teams (tidligere Skype For Business) er Microsoft sin siste og mest moderne app for samhandling. Her kan man arbeide effektivt i team med filer, chat og videomøter. Vi integrerer Teams med våre møteromsløsninger og sparer bedriften for reisekostnader. Her kan man også få summetone (ring ut og inn med ditt mobilabonnement) fra Telia og Telenor.

Office pakken leveres for de aller fleste av våre kunder via Office 365. Her får man produkter som for eksempel Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Project og Visio levert som et abonnement til en lav kostnad pr. mnd. pr. bruker. Løsningen kan også inneholde siste versjon av programvaren, tradisjonelt installert som lokal programvare.

Hos oss er det fleksibelt å skalere opp og ned med antall brukere fra mnd. til mnd.

 

Dropbox

Dropbox lar deg lagre og dele filer fra hvor som helst, trygt og enkelt. Dropbox samler alt innhold til hele teamet/arbeidsgruppen ett sted, samtidig som favorittverktøyene kan brukes til å arbeide med filene lokalt.

 

ASP

Et alternativ til lokal server er en ASP-løsning hvor programvaren blir levert gjennom et eksternt skrivebord. ASP kjennetegnes med forutsigbare kostnader i tillegg til lave investeringskostnader.

I tillegg til ett lokalt datasenter leier vi kapasitet hos de største datasentrene, på denne måten investerer vi ikke i overkapasitet.
Vi velger ut de beste lokasjonene for kundene våre og har ikke skjulte motiver for å anbefale ASP løsning

 

Hybridløsning

Etter som skytjenestene blir bedre og bedre er ofte en kombinert løsning av lokal server og skytjenester det beste og mest økonomiske valget for kunden.

Her setter vi opp løsninger hvor det meste ligger i skyen. Resten, som ikke det er hensiktsmessig eller kan leveres som en skytjeneste, ligger trygt lagret på en lokal server hos kunden. Alternativt ligger det lagret i en serverhall hvor vi drifter tjenesten for kunden.