Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor så vil du bli kontaktet så snart som mulig.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Jobbe hjemmefra? Gjør det enkelt!

Legg til rette for den nye arbeidshverdagen med moderne enheter og øk produktiviteten.

Legg til rette for den nye arbeidshverdagen med moderne enheter og øk produktiviteten.

Ta kontaktOm ossBli kjent med oss

Vi begynner å bli vant til at arbeidsplassen ikke nødvendigvis er på kontoret, men også kan være på kjøkkenbordet, hjemmekontoret, i et kott eller på toget. Uansett hvilke løsninger du og dine kollegaer har tydd til for å få arbeidshverdagen til å fungere, blir det enklere med et solid moderne operativsystem og en ny datamaskin. Vi på Så Lett Data gjør det enkelt for deg og bistår med installering og support hele veien.

Med nye og moderne enheter med Windows 10 Pro og Microsoft 365 kan du gå over til å jobbe eksternt på en trygg, sikker og produktiv måte.

Enkel og fleksibel administrasjon

Bytt til ekstern administrasjon uten å endre din eksiterende IT- Forenkle distribusjon og personalisering av enheter og tilbakestilling av brukere med selvbetjeningsfunksjoner.

Kraftig beskyttelse du kan stole på

Gi hele teamet ditt mulighet til å arbeide eksternt ved å beskytte dataene, enehetene og identitetene deres.

Samarbeid, lagre og del

Gjennomfør lyd-, video- og nettmøter med ansatte, kunder og partnere gjennom Microsoft Teams. Legg forretningsdokumentene i skyen og del dem på en sikker måte, både internt og eksternt.

God IT-sikkerhet uansett hvor du jobber fra.

Så mye som 2 av 10 små bedrifter opplever å bli hacket. Det kan fort bli en dyr og tidskrevende affære.

Men med enkle grep minsker du risikoen drastisk. Med Windows 10 Pro kan du føle deg trygg på at du har det sikreste operativsystemet på markedet, et operativsystem som gjør det mye vanskeligere å hacke IT-miljøet ditt.

Windows 10 Pro kommer med innebygde sikkerhetsfunksjoner som brannmur og Internett-beskyttelse som beskytter mot virus, skadelig kode og trojanere