Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor så vil du bli kontaktet så snart som mulig.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Møterom og infoskjermer

Moderne møterom krever løsninger for presentasjon, videokonferanser og samhandling samtidig som de skal være enkle å bruke. Det er viktig for oss at kunden kan fokusere på møtet og at det visuelle fungerer uten problemer.

Se under for mer informasjon. 

Møterom

I mange mindre og mellomstore møterom har projektoren blitt byttet ut med store møteromsskjermer. Skjermene er i de fleste tilfeller enklere å sette opp, de gir et skarpere bilde og har høyere lysstyrke. En stor fordel i rom der man ikke har god lyskontroll. Det er enkelt å overføre bilde trådløst fra maskiner og telefoner, og de avgir ikke støy og varme. Vi leverer primært skjermer fra Samsung, men har også godt samarbeid med Nec, LG og Philips. På trådløs overføring av lyd og bilde leverer vi blant annet Benq sin Instashow løsning.

I større møterom leverer vi projektorer, oppheng, kabling og lerret. Vi har samarbeid med montører slik at alt blir klart til bruk. Det er viktig å velge riktig projektor med tanke på størrelse på bilde, avstand til lerret og oppløsning. Usikker på om projektor eller skjerm er riktig løsning?
Vi kommer gjerne på gratis befaring.

Ta kontakt for mer informasjon, vi har flere type skjermer utstilt i vår butikk. 

Infoskjermer

Infoskjermer brukes av mange bedrifter til ulike formål som markedsføring, intern kommunikasjon, underholdning og kommunikasjon. En god publiseringsløsning er viktig, og vi anbefaler en web-basert løsning som enkelt lar deg publisere innhold til en eller flere skjermer, fra hvilken som helst maskin. Innholdet som publiseres kan være animasjoner, video, presentasjoner og levende widget’er som for eksempel. en kalender, været, RSS feed eller sosiale medier.

Vi leverer også digitale dørskilt som er koblet direkte opp mot kalenderen i for eksempel Office 365 eller Gsuite.

Ta kontakt for en demo av løsningen, mer informasjon eller et uforpliktet tilbud!