Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor så vil du bli kontaktet så snart som mulig.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Referanser

Berg Allum AS

Så Lett Data gir fantastisk service og har utrolig rask responstid. I tillegg leverer de produkter til konkurransedyktige priser. De ser hva vi trenger, og gir oss gode og ærlige råd. Jeg er alltid trygg på at løsningene de anbefaler er de beste for oss, og at de er raskt på plass når vi trenger dem. Jeg gir dem min varmeste anbefaling

Les mer

Pilot Flight Academy

Pilot Flight Academy er en sterkt voksende virksomhet, dette krever stabilitet, kvalitet og god service i våre IT-tjenester. Vi har egen intern IT-avdeling, og benytter Så Lett Data som leverandør, rådgivere og servicepartner. Vi opplever Så Lett Data som både veldig kompetente og serviceinnstilte.

Les mer

Advisor AS

Så Lett Data leverer mange av våre IT-løsninger, fra serveroppsett til program- og maskinvare. Vi bruker også andre leverandører, og i flere tilfeller fungerer Så Lett Data som formidler eller diskusjonspartner. Siden Advisor er et programvarehus med egen IT-kompetanse i huset, benytter vi Så Lett Data på områder hvor de har spisskompetanse eller hvor vi ikke har kapasitet til å gjøre ting selv.

Les mer