Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor så vil du bli kontaktet så snart som mulig.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Advisor AS

Vi fikk anbefalt Så Lett Data av et samarbeidende selskap, og tok derfor kontakt med dem. Vi har gjennom tidene benyttet flere IT-leverandører, og etter samtaler med Så Lett Data valgte vi å prøve disse. Det viste seg fort at Så Lett Data satt på mer og tyngre kompetanse enn det vi hadde regnet med, noe som førte til at vi kunne bruke dem til mer enn det vi i utgangspunktet hadde planlagt.

Så Lett Data leverer mange av våre IT-løsninger, fra serveroppsett til program- og maskinvare. Vi bruker også andre leverandører, og i flere tilfeller fungerer Så Lett Data som formidler eller diskusjonspartner.

Siden Advisor er et programvarehus med egen IT-kompetanse i huset, benytter vi Så Lett Data på områder hvor de har spisskompetanse eller hvor vi ikke har kapasitet til å gjøre ting selv.Vi er godt fornøyd med Så Lett Data, og opplever at de er gode på det de leverer. De har høy kompetanse, høy servicegrad og rask responstid. Dette er avgjørende for oss. Og ikke minst: Vi opplever dem som veldig interesserte. Jeg har i flere tilfeller anbefalt dem videre og vil fortsette med det. Etter min mening er deres styrke at de ikke er større enn det de er, så det blir dermed en personlig kontakt. Det er ikke et stort byråkrati å forholde seg til. Vi har en fast kontaktperson som også besitter høy kompetanse og kan løse utfordringer for oss.

Vi er godt fornøyd med Så Lett Data, og opplever at de er gode på det de leverer. De har høy kompetanse, høy servicegrad og rask responstid.

Dag Roger, Leder Utvikling, Advisor AS