Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor så vil du bli kontaktet så snart som mulig.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Telefoni og kommunikasjon

Kommunikasjon og sammhandling er i stor forandring, samtidig som det er avgjørende for en effektiv og fleksibel hverdag. Både, for deg og dine kunder.

Er du ute etter løsning på abonnement, sentralbord, Teams, videosamtaler, IP-anrop eller kanskje workplace? Vi har produktene, erfaringen og ekspertisen som trengs for å finne riktig løsning til deg.

 

Telefoni fra Telenor

Med den nye produktserien Flyt fra Telenor har det blitt enkelt, oversiktlig og rimeligere å administrere datakvoten til de ansatte. Med enkle grep kan man kontrollere hvor mye data de ulike abonnentene kan benytte og hvor mye de kan fornye om den opprinnelige pakken blir brukt opp.

Sentralbord med avanserte funksjoner og talemeldinger gjør at vi kan skreddersy løsningen for bedriftens behov. Vi kan også tilpasse ringemønsteret slik at det passer akkurat din bedrift.

Telefoni fra Telia

Prisutfordreren til Telenor har tatt to steg fremover i køen og leverer tjenester i toppklasse, variasjonene i abonnementstyper og grensesnittet i programvaren gjør Telia til en soleklar konkurrent til Telenor i noen tilfeller. Vi leverer løsninger fra begge operatører, slik at vi ærlig kan anbefale deg det produktet som passer deg best.

Summetone i Microsoft Teams

Teams er den nye plattformen for samhandling, med video, chat og dokumenter. Vi integrerer summetone både fra Telenor og Telia, slik at du kan ringe ut og motta samtaler på PCen din så lenge du har internett. Høres det fristende ut å ringe gratis fra Thailand eller USA til Norge? Ta kontakt 😉