Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor så vil du bli kontaktet så snart som mulig.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Bedriftstjenester

Bedrifts- tjenester

God kundeservice står øverst på vår agenda. Vi vet hvor avhengig du er av å få rask IT-hjelp når du står overfor utfordringer. Derfor tar vi alltid telefonen, og er alltid raskt på plass for å fikse ting. Vi mener at god kundeservice handler om å gi deg 100% ærlige råd. Det får du hos oss.

God kundeservice står øverst på vår agenda. Vi vet hvor avhengig du er av å få rask IT-hjelp når du står overfor utfordringer. Derfor tar vi alltid telefonen, og er alltid raskt på plass for å fikse ting.

IT support og drift

Serviceavtale

Vi hjelper deg å velge riktig IT-løsning for din bedrift, slik at det er enkelt og effektivt å bruke systemet.

Fordelen med en lokal serviceavtale er at du får rask bistand dersom noe oppstår. Dette gir en god driftsstabilitet, som igjen bidrar til økt effektivitet. Vi sørger også for at du enkelt får oversikt over bedriftens totale IT-kostnader.

Les mer om hvordan vi leverer IT support og drift

Vi opplever Så Lett Data som både veldig kompetente og serviceinnstilte. De er uten tvil den aller beste IT-partner vi har hatt.

 

Frode, Pilot Flight Academy

ASP og skytjenester

Skytjenester:

Det er enkelt å være kunde hos Så Lett Data. Vi leverer skytjenester direkte fra oss, slik at de oppleves som lokale. Vi setter opp tjenestene og sørger for at alt virker. Vi er bare et tastetrykk unna om du skulle trenge hjelp. Tjenestene faktureres på ordinær måte. Slik slipper du å forholde deg til kredittkort, uthenting av kvitteringer og engelsktalende support
Vi leverer skytjenester som Office 365 (Microsoft Teams/Sharepoint/OneDrive/Exchange e-post) og Dropbox.

Les mer om våre ASP og skytjenester

Backup og sikkerhet

Som vi sier til kundene våre; backup, backup, backup. Dette er reservehjulet om alt annet skulle feile. Det kan bli veldig kostbart om du ikke har gode rutiner. Det viktigste er at det er tatt backup av alle data. I tillegg er det viktig at det er gjort en vurdering på hvor lenge dere kan være uten tjenestene (for eksempel økonomisystemet).

Gode rutiner for å sjekke at backupen faktisk fungerer er avgjørende. Gjennom en serviceavtale sikrer vi at dette gjøres på alle nivåer.

Har din bedrift vurdert om det bør tas backup av dataene dere lagrer i skyen?

Les mer om dette og andre nyttige sikkerhetstips her

Vi er godt fornøyd med Så Lett Data og opplever at de er gode på det de leverer. De har høy kompetanse, høy servicegrad og rask responstid.

Dag Roger, Advisor AS

Telefoni og kommunikasjonsløsninger

Kommunikasjon og sammhandling er i stor forandring, samtidig som det er avgjørende for en effektiv og fleksibel hverdag. Både, for deg og dine kunder.

Er du ute etter løsning på abonnement, sentralbord, Teams, videosamtaler, IP-anrop eller kanskje workplace? Vi har produktene, erfaringen og ekspertisen som trengs for å finne riktig løsning til deg.

Trykk her for å lese mer om hva vi kan tilby.

Møterom og infoskjermer

Moderne møterom krever løsninger for presentasjon, videokonferanser og samhandling samtidig som de skal være enkle å bruke. Det er viktig for oss at kunden kan fokusere på møtet og at det visuelle fungerer uten problemer.

Dette, og infoskjermer med levende innhold kan du lese mer om her.

Så Lett Data sørger for at IT virker optimalt i din bedrift. Alltid. Vi har hjulpet bedrifter med både hardware, software og IT-drift siden 1997. Vi har mange fornøyde kunder fra de fleste bransjer, både i Sandefjord, Vestfold og Sør-Norge forøvrig

God kundeservice står øverst på vår agenda. Vi vet hvor avhengig du er av å få rask IT-hjelp når du står overfor utfordringer. Derfor tar vi alltid telefonen, og er alltid raskt på plass for å fikse ting. Vi mener at god kundeservice handler om å gi deg 100% ærlige råd. Det får du hos oss. Vi selger deg det du trenger, verken mer eller mindre.

God kundeservice handler også om at vi innehar IT-ekspertise og holder oss oppdatert på faget. Vi vet hvilket utstyr og systemer du trenger. Vi tilrettelegger alt, slik at du kan bruke utstyret med en gang. Dessuten sørger vi for god IT-sikkerhet og en trygg IT-hverdag.

Med oss i ryggen, har du en partner som sørger for at din bedrift har optimale IT-løsninger. Vi sørger for at alt virker, og trenger du hjelp – er vi der på et blunk 😉