Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor så vil du bli kontaktet så snart som mulig.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Butikk / Helpdesk

Butikk/ Helpdesk

Liker du se, ta og føle på produktene før du kjøper dem? Har du spørsmål eller trenger umiddelbar bistand? Vi hjelper deg raskt og enkelt, og du kan parkere rett utenfor døren 😉

Butikken holder åpent:
Mandag – fredag: 9–17 (torsdag 9 – 18)
Lørdag: 10-15

Liker du se, ta og føle på produktene før du kjøper dem? Har du spørsmål eller trenger umiddelbar hjelp? Vi hjelper deg med alle dine behov i vår butikk i Sandefjord sentrum. Butikken holder åpent mandag – fredag 9–17, torsdag 9-18 og lørdag 10-15 og bedrifts avdelingen har åpningstider mandag – fredag 8-17.

Tre fordeler med vår butikk / helpdesk

Hjelp og opplæring

God opplæring er ofte nøkkelen til å få glede og utbytte av utstyret. Vi setter av tid til opplæring hos oss eller hjemme hos deg.

Treff oss i butikken

Vi ønsker å gjøre din teknologihverdag enklere! Stikk innom oss, og vi står klare for å hjelpe deg – med både store og små problemer.

Montering og levering

Ønsker du innhold overført til ny maskin, opplæring på ditt gamle eller nye utstyr, eller utstyr levert og satt opp hjemme? Vi gjør alt klart for deg, slik at det bare virker når du går i gang!

Butikken vår

Vi har mange spennende produkter utstilt, nettopp for at du skal kunne se og prøve produktene før du kjøper dem. Vi er opptatt av å forstå dine behov, slik at vi kan anbefale de produktene som er riktig for akkurat deg. Våre priser er basert på de store nettbutikkene.

Trenger du en ny telefon, ny maskin, en ekstern harddisk eller bare en stilig PC-veske? Stikk innom da vel! Vi tar inn varene som gir mest for pengene, og er best i test!

Les mer om hva vi kan tilby her.

Så Lett Data er lett å kommunisere med, de setter seg inn i hva jeg er ute etter og resultatet ble sist en gaming maskin som passet perfekt til mitt behov. Jeg fikk god informasjon og kommer definitivt til å handle hos Så Lett Data igjen.

Emily, 19 år

Rask hjelp og god opplæring

Har du problemer med

  • Maskinen din
  • Nettbrettet/mobil
  • Programmer
  • Sikkerhet og sikkerhetskopiering
  • Opprydding
  • Skytjenester

.. så står vi klare til å hjelpe deg!

Løser vi problemet raskt over skranken, koster det kun fra 200,-. Krever det litt mer tid, og eventuell opplæring koster dette fra 549,-.

Så Lett Data ivaretar kundens interesser og jeg føler meg trygg og godt ivaretatt når jeg handler produkter og tjenester. De ansatte er tillitsfulle og jeg setter stor pris på den personlige oppfølgningen.

Jeg har vært kunde siden 2002 og har handlet alt fra telefoner, smart-klokker, nettbrett og maskiner. Alt blir utlevert og satt opp og jeg får god opplæring. Jeg anbefaler alle jeg kjenner til å bruke Så Lett Data.

– Unni, 87 år

God og ærlig rådgivning

Vi mener at god kundeservice handler om å gi deg 100 % ærlige råd. Det får du hos oss. Vi selger deg det du trenger, verken mer eller mindre. God service handler også om at vi har oppdatert IT-kompetanse. At vi vet hva som skjer i bransjen, slik at vi kan gi deg riktige og gode anbefalinger. Dessuten sørger vi for god IT-sikkerhet slik at du får en trygg IT-hverdag.

Uslåelig service og IT-hjelp på et blunk;-)

God kundeservice står alltid øverst på vår agenda. Vi vet hvor avhengig du er av å få rask IT-hjelp når du står overfor utfordringer. Derfor tar vi alltid telefonen, og er alltid raskt på plass for å fikse ting. Vi tilrettelegger alt, slik at du kan bruke utstyret med en gang.