Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor så vil du bli kontaktet så snart som mulig.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Serviceverksted

Service- verksted

Har du problemer med at PC- en din ikke starter opp? Har du vært uheldig og trykket på en link som ikke var reell? Vårt serviceverksted bistår med de fleste oppgaver. Stikk innom vårt serviceverksted, og du får raskt og enkelt hjelp med å løse problemet ditt.

Serviceverkstedet holder åpent mandag – fredag: 9–17 (torsdag 9 – 18)

Verkstedet holder åpent: 08:00 til 18:00 Mandag til Fredag

Oppgradering?

Er maskinen din treg, eller lurer du på om den kan ha blitt hacket? Vi elsker å feilsøke, bygge maskiner, rette problemer og å få ting til å virke igjen.

Det er ofte ikke så mye som skal til for å gjøre maskinene raskere, slik at du kan jobbe både sikrere og mer effektivt.

For en full oversikt over hva vi kan tilby av tjenester trykk her.

Digitalisering

Har du gamle musikk-kassetter, VHS-er, Mini DV-er eller Hi8-kassetter med minner som skulle vært digitalisert? Vi overfører filmene til DVD, harddisk eller minnepenn. Slik sikrer du at de aldri blir borte. Husk at det er begrenset levetid på kassetter og bånd.

Vi kan også digitalisere negativer og DIAS, ta kontakt for mer informasjon og pris.

Skreddersydd maskin

Er du ute etter en maskin med spesiell konfigurasjon til for eksempel jobb eller Gaming? Det er ofte penger å spare på å skreddersy en maskin, slik at du får akkurat det utseende og den funksjonaliteten du er ute etter.

Fortell oss hva du skal bruke den til og hva som er viktig for deg. Så finner vi komponentene som passer godt sammen og dekker ditt behov.